Steun gevraagd voor Actie Pepernoot


02-12-2013

Steun gevraagd voor Actie Pepernoot

Voor elk kind is de periode dat Sinterklaas in het land is de spannendste en gewoonste zaak van de wereld. Zou u denken. De intocht, gezellig pakjesavond vieren met allerlei lekkernijen en natuurlijk cadeautjes. Maar wat als hij sommige huisjes huisjes voorbij rijdt? Dankzij Actie Pepernoot van Nationaal Fonds Kinderhulp (NFK) krijgen 50.000 kinderen dit jaar toch een cadeautje.

 

Pakjesavond voor 500 extra kinderen
Om nog 500 extra kinderen te kunnen helpen, is het NFK een Sinterklaas-crowdfundingactie gestart op www.steunpepernoot.nl. We vragen hiervoor graag uw aandacht, u weet immers hoe mooi het is om een kind blij te maken met een cadeautje op pakjesavond. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de kans dat het NFK deze 500 kinderen kan helpen!

 

Kinderhulp helpt
Kinderhulp komt op voor kinderen in ons land die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vakantie, een fiets of lid zijn van een sportvereniging zijn voor veel kinderen en jongeren in de jeugdzorg niet vanzelfsprekend. Toch geven juist deze dingen kleur aan een kinderleven. Kinderhulp springt financieel bij en zorgt zo voor een beetje gewoon geluk!

Kijk voor meer informatie over Nationaal Fonds Kinderhulp op www.kinderhulp.nl.