Pactum benoemt tijdelijk vierde regiomanager


06-01-2014

In aanloop naar de transitie zit Pactum aan tafel met 51 gemeenten als mogelijk toekomstige financiers. Om in al die overleggen goed vertegenwoordigd te zijn, is Pactum sinds 1 januari tijdelijk een nieuwe regiomanager rijker. Paul Pothoven stuurt de nieuwe regio Oost-Veluwe/Apeldoorn aan. Zijn functie manager projecten komt hiermee tijdelijk te vervallen. Het werkgebied van Pactum blijft ondanks de aanpassing in de organisatiestructuur gelijk.
 

Inspelen op ambulant werk

Een voorbeeld van lokaal aansluiten is de vraag van de gemeente Apeldoorn aan Pactum om te participeren in het gemeentelijk basisteam. Dat betekent concreet dat ambulant werkers van Pactum kunnen deelnemen aan CJG4Kracht: ambulante hulp zonder indicatie. Mogelijk intensiveren de ambulante werkzaamheden in de gemeente Apeldoorn, waarmee het instellen van een groot ambulant team een stap dichterbij komt.  

Paul Pothoven stuurt als regiomanager voor de regio Oost-Veluwe/Apeldoorn de samengevoegde servicebureaus pleegzorg en jeugdzorgboeren aan. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de pleegzorg in de genoemde regio. 
 

Meer informatie over de manier waarop Pactum is georganiseerd vindt u hier.