Pactum laat zich zien in Klarendal


12-05-2014

Pactum laat zich zien in Klarendal

Donderdag 8 mei organiseerde Pactum een inloopmiddag op haar locatie op de Tedingstraat 19-21 in Arnhem. Doel van deze middag was familie van jongeren, verwijzers, collega’s en de buurt kennis te laten maken met het pand en de hulpverleningsvormen die Pactum op deze locatie biedt.
 

Het Fasehuis en het Kamertrainingscentrum (KTC) van Pactum die eerder gevestigd waren op respectievelijk Apeldoornseweg 24 en Apeldoornseweg 37 in Arnhem, zijn begin dit jaar verhuisd naar de locatie op de Tedingstraat. Het pand bevindt zich midden in de Arnhemse wijk Klarendal. Pactum begeleidt op deze locatie jongeren die (tijdelijk) niet thuis of in hun netwerk kunnen verblijven op weg naar zelfstandigheid.
 

Hedi Rauwerdink, teammanager Pactum: “Vanuit de locatie op de Tedingstraat biedt Pactum verschillende hulpvormen en zijn we nog meer dan eerst letterlijk aanwezig ‘in de wijk’. Pactum is hiermee flexibel en klaar voor de toekomst.”
 

Na een periode van acclimatiseren voor jongeren en medewerkers, de laatste technische werkzaamheden en het aankleden van het pand, was het donderdag 8 mei tijd voor een inloopmiddag. Medewerkers van het team hebben belangstellenden rondgeleid en hen uitleg gegeven over het hulpverleningsaanbod.
 

De reacties van de genodigden waren positief. Het team van de Tedingstraat wil alle gasten bedanken voor de getoonde belangstelling.