Pactum neemt deel aan de Week van de Opvoeding


02-10-2014

Pactum neemt deel aan de Week van de Opvoeding

In het kader van de Week van de Opvoeding, die dit jaar plaatsvindt van 6 tot en met 12 oktober, organiseert Pactum jeugd- en opvoedhulp gedurende de week een aantal activiteiten.
 

Triple P
Op woensdag 8 oktober van 13.30 tot 15.00 uur verzorgen ambulant hulpverleners Lucinta Kieftenbeld en Nusa Meijboom de lezing TripleP (Positief Pedagogisch Programma). Tijdens deze lezing, die plaatsvindt op Schurenstraat 8a te Deventer, vertellen Lucinta en Nusa over de kracht van en informatie over Positief opvoeden en TripleP (over lezingen en groepscursus die kunnen worden gegeven). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze lezing door een mailtje te sturen naar Lucinta Kieftenbeld: Kieftenbeld.L@pactum.org.
 

Digitale wereld
Pactum en Lindenhout verzorgen op dinsdag 7 oktober om 19.00 uur de themabijeenkomst ‘Welkom in de digitale wereld van mijn kind’. Tijdens deze interactieve avond, die plaatsvindt bij de Wijkwinkel (gevestigd in de Bibliotheek Centrum), Brink 70 te Deventer, geven Yvette Boers, Karen van Uem (beiden Lindenhout) en Karen Buursen (Pactum) ouders van kinderen van 10 tot 14 jaar informatie over mediaopvoeding en geven zij ouders informatie hoe zij kunnen aansluiten bij de digitale wereld van hun kind(eren). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze themabijeenkomst via deze link: www.lindenhout.nl/dedigitalewereld.

 

De verschillende activiteiten die Pactum organiseert tijdens de Week van de Opvoeding zijn terug te vinden op www.weekvandeopvoeding.nl.