Succesvolle deelname Pactum aan ontmoetingsmarkt Nijmegen


26-01-2015

Op maandag 19 januari organiseerde de gemeente Nijmegen een ontmoetingsmarkt in de Vasim in Nijmegen. De markt was bedoeld als ontmoetingsplaats voor gecontracteerde zorgaanbieders en professionals uit de lokale toegangspoorten uit Nijmegen en regiogemeenten.

Petra Bosch, Rik de Heijer, Karine Kuik en Wim Zwiers waren die dag namens Pactum aanwezig om vanuit hun eigen discipline en expertise te vertellen. Bezoekers van de ontmoetingsmarkt kregen op deze manier meer te weten over jeugdzorgboeren, adoptiehulpverlening en zorgcoördinatie.
 
Er waren veel bezoekers vanuit de sociale wijkteams, Wmo-medewerkers, huisartsen en mensen vanuit verschillende gemeenten. Velen van hen waren niet bekend met Pactum. We hebben veel kunnen vertellen over Pactum als organisatie en waar we voor staan. Ook was er veel interesse in het hulpaanbod. Er waren zelfs foldertjes te weinig. Ook de tasjes waren een leuk PR-middel. Aan het einde van de middag liepen veel mensen met een groen Pactum tasje: een leuk gezicht en erg goed voor de naamsbekendheid. Al met al een succesvolle middag!