Cedeo-erkenning voor Pactum!


04-11-2015

Op woensdag 21 oktober ontving Pactum de Cedeo-erkenning! Dit betekent dat Pactum hoge kwaliteit levert op het gebied van trainingen, cursussen en deskundigheidsbevordering. Met een zeer hoge score van maar liefst 95% heeft Pactum de Cedeo-erkenning ruimschoots verdiend!

Professionals zijn door Cedeo geïnterviewd over de trainingen, cursussen en deskundigheidsbevordering van Pactum.

 

Om de erkenning te kunnen krijgen is een minimale score van 80% op klanttevredenheid nodig. Pactum heeft met 95% zeer hoog gescoord. De professionals gaven aan tevreden tot zeer tevreden te zijn op de onderwerpen ‘voorbereiding en uitvoering van de trainingen en de interne samenwerking hierin’ en de praktische toepasbaarheid. Verder gaven zij aan dat er een goede koppeling is tussen theorie en praktijk en dat het op maat gemaakt is voor de organisatie.

 

“De erkenningsprocedure is als een
spiegel van onze prestaties”

 

Deze hoge score is een enorm compliment voor Pactum en geeft aan dat we kwaliteit leveren op het gebied van trainingen, cursussen en deskundigheidsbevordering.

 

Waar staat de Cedeo-erkenning voor?
Opleidingsinstituten met een Cedeo-erkenning leveren een hoge kwaliteit en goede service waar de klanten (professionals) tevreden over zijn. Cedeo toetst één keer in de twee jaar of dit nog steeds zo is en of de organisatie de erkenning kan behouden.