Weekend (pleeg) gezin in Apeldoorn of omgeving gezocht


13-07-2017

Weekend (pleeg) gezin in Apeldoorn of omgeving gezocht

Wij zoeken een weekend (pleeg) gezin voor Jeroen* (4 jaar) in Apeldoorn of omgeving.
Jeroen is een jongen die energiek en enthousiast is en duidelijke grenzen nodig heeft. Hij laat kenmerken zien van ADHD. Hij vraagt veel nabijheid van volwassenen en heeft begeleiding nodig in het contact met andere kinderen. Jeroen bezoekt drie dagen de dagbehandeling waar hij al mooie stapjes maakt. Zijn problematiek vraagt veel van zijn moeder, die de zorg alleen draagt. Daarom is het fijn als Jeroen twee keer per maand een weekend naar een ander gezin kan.
 

Jeroen houdt van verkleden en Piet Piraat. Hij vindt het leuk om samen een boekje te lezen of met Playmobil te spelen. Langere tijd met iets spelen is nog moeilijk voor hem. Hij gaat graag naar buiten. Spelen op de tablet is voor hem een rustmoment.
 

Weekend (pleeg) gezin voor Jeroen
Voor Jeroen zoeken we een (pleeg) gezin met kinderen. Het is belangrijk dat pleegouders structuur kunnen bieden, hem kunnen ondersteunen in het samen spelen en hem kunnen bevestigen in wat hij doet.
 

Meer informatie
Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Christel Veenhuis van het servicebureau Pleegzorg via 0800-2727272.

 

*Jeroen is een gefingeerde naam en op de foto staat een andere jongen.