Help ons pleeggezinnen te waarderen!


06-03-2012

Help ons pleeggezinnen te waarderen!

Pactum, Trias Jeugdhulp en Jarabee werken in Overijssel samen met ruim 900 pleeggezinnen. Wij zijn 'onze' pleeggezinnen enorm dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid. Daarom organiseren wij op zaterdag 21 april 2012 speciaal voor hen een Pleegzorgdag in Avonturenpark Helledoorn. Ondersteunt u dit initiatief? Wij zoeken nog sponsors die ons financieel en in natura willen helpen om pleeggezinnen een onvergetelijke dag te bezorgen.


Zaterdag 21 april 2012

De pleegzorgdag is voor ons een mooie gelegenheid om alle leden van een pleeggezin eens in het zonnetje te zetten. De pleegkinderen, de eigen kinderen en natuurlijk de pleegouders zelf die zich dag in dag uit met hart en ziel inzetten voor kinderen die dat zo nodig hebben. Voor hen is de pleegzorgdag ook een ideale gelegenheid om andere pleegouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. 


Hoe kunt u ons helpen waarderen? 
Als sponsor kunt u een financiële bijdrage leveren om pleeggezinnen een onvergetelijke dag te bezorgen. Bijvoorbeeld door 10 of meer toegangskaarten voor Avonturenpark Hellendoorn te doneren. Of door te sponsoren in natura; denkt u aan het beschikbaar stellen van fruit, broodjes en drinken voor de lunchpakketten. Wilt u meer suggesties of hebt u zelf een mooi idee? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact op met onze unitleider pleegzorg in Deventer, Ronald Eckringa (telefoon 0570 664 999 ; mail
eckringa.r@pactum.org). Wilt u direct een donatie doen? Dat kan op bankrekening 47.64.59.338 t.n.v. Pleegzorgdag 2012.


Onze tegenprestatie

Uiteraard kunnen wij u tegemoet komen met een wederdienst variërend van het plaatsen van uw logo op een groot doek in het Avonturenpark, aandacht voor uw bedrijf/organisatie in de Pleegzorgnieuwsbrief van Pactum of het plaatsen van uw logo op onze website. Ook hierover gaan we graag met u (vrijblijvend) in gesprek! 


Mede mogelijk gemaakt door....
De volgende bedrijven en organisaties hebben hun steun voor de Pleegzorgdag 2012 al toegezegd:


Nedercare - REGAS software - Mail Traffic productie en adviesbureau - BDC Rijssen - Kiwanisclub Zwolle - FINALE - Provincie Overijssel - Switch Automatisering - BCT Architecten - Ten Hag Enschede - Thorax - Nieuw Organiseren - Centric - Rotary Club Zwolle - Ernst en Young - Carré Financieel Advies & Consultancy - Benthem Gratama advocaten


Namens alle pleeggezinnen: bedankt voor jullie betrokkenheid!