Sluiten Terug

De media en de website van de RIVM houden iedereen in Nederland goed op de hoogte van de omvang van de besmetting door het Coronavirus. Bij Pactum is er gelukkig nog niets aan de hand. Gelet op de voortgaande besmetting hebben we echter al wel voorbereidende maatregelen getroffen.

Zo hebben we een Crisis- en continuïteitsplan opgesteld met maatregelen voor het geval ook onze organisatie met het virus te maken krijgt. Ook is er een Crisisteam samengesteld. Dit team heeft enkele voorbereidende afspraken gemaakt.

RIVM richtlijnen als uitgangspunt
Het uitgangspunt voor ons handelen zijn de richtlijnen van het RIVM. Zo schudden we geen handen meer. Ook houden we ons aan de hygiëne maatregelen. Voor jongeren die bij ons verblijven of medewerkers die last krijgen van het coronavirus hebben we centrale afspraken gemaakt. Daardoor beschikken we steeds over de meest actuele stand van zaken en kunnen we onze maatregelen daarop aanpassen. Pactum is zo goed voorbereid.

Voorzorgsmaatregelen bezoekers
Heeft u last van koorts, luchtwegklachten en ben u in (contact met een persoon uit) een risicogebied geweest of in contact met een persoon die besmet is met het coronavirus? Kom dan niet naar een locatie van Pactum, maar neem telefonisch contact met ons op.

Delen