Sluiten Terug
Home / Ouders / Corona / Ambulante hulpverlening

Het coronavirus heeft ons allemaal in de greep. Met de dag worden de maatregelen vanuit onze regering strenger. Pactum en OG Heldring houden rekening met deze maatregelen en ook met de richtlijnen van het RIVM. Daarmee proberen we de verspreiding van het virus te voorkomen, onder meer door fysieke nabijheid zoveel als mogelijk te beperken.

Binnen deze kaders doen we er alles aan om de zorg en behandeling aan kinderen, jongeren en gezinnen zo goed als mogelijk voort te zetten. Hieronder leest u welke maatregelen wij genomen hebben.

We werken zo veel mogelijk op afstand en ondersteunen uw kind/gezin op die manier zo goed mogelijk via telefoon, skype, mail en dergelijke. Maar als het echt nodig is, dan komen we naar u toe of we maken een afspraak bij ons op kantoor. Uiteraard als er geen sprake is van verkoudheidsklachten of koorts. Per situatie bespreken wij met u wat noodzakelijk is.

We verwachten een extra druk op onze capaciteit door de maatregelen en door het uitvallen van medewerkers. Daar bereiden we ons op voor zodat we in ieder geval beschikbaar zijn voor crisissituaties en onze hulpverlening kan doorlopen.

Welke maatregelen nemen wij verder?
U leest het op onze website www.pactum.org onder Actueel – Nieuws.
De maatregelen kunnen snel veranderen. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn en hier aangepaste maatregelen bij horen, vindt u die ook op deze plek. Houd onze website dus in de gaten voor actuele informatie over onze maatregelen in verband met het coronavirus.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact op met de jeugdzorgwerker die aan u is verbonden.