Sluiten Terug
Home / Pactum Podcast

Pactum Podcast

In onze podcastserie is iedere aflevering een pleegouder aan het woord. Vier (crisis)pleegouders zijn betrokken geweest bij de opnames van de podcast. Zij vertellen over hun ervaringen met het (crisis)pleegouderschap en de situaties die zij hebben meegemaakt met hun pleegkinderen. Via de verhalen van deze pleegouders willen wij een realistisch beeld geven en mensen kennis laten maken met het pleegouderschap.

Een podcast kunt u gewoon luisteren tijdens het autorijden, wanneer u in de trein zit of wanneer u de afwas doet. Zo is de Pactum Podcast een toegankelijke manier om mensen kennis te laten maken met het pleegouderschap. U kunt de podcast hieronder direct beluisteren of via Spotify of Soundcloud. Heeft u feedback of een opmerking over de podcast? Laat het ons vooral weten via communicatie@pactum.org

Luister naar (crisis)pleegouder Arien

In aflevering 1 vertelt Arien over het crisispleegouderschap. Er kwam een kindje bij haar in crisis, maar Arien besloot haar langer in huis te nemen. Naast haar pleegkind, heeft Arien een biologische dochter.

Luister naar pleegouder Bettie

In de tweede podcast vertelt Bettie haar verhaal over het pleegouderschap. Door haar werk bij Pactum is Bettie zowel bekend met de professionele als de emotionele kant van het pleegouderschap. Veel luisterplezier.

Luister naar pleegouder Marcel

In de derde podcast aflevering van De Pactum Podcast is Marcel aan het woord. Hij heeft drie biologische kinderen en werd pleegouder omdat hij na de dood van zijn beste vriendin nam Marcel de zorg van haar twee kinderen op zich. Een bijzonder verhaal.

Luister naar crisispleegouder Aukje

In de laatste podcast vertelt Aukje over het crisispleegouderschap.
Aukje heeft al veel verschillende kinderen opgevangen en vertelt in deze aflevering over een aantal van deze kinderen.

 

Terug naar pactum.org/pleegzorg?

Klik hier

Ik wil pleegouder worden

image description

Maak kennis met Pactum

image description