Sluiten Terug

Corporate Recruiter Jeugdzorg

Procesinrichting van A tot Z, projecten & werven van specialistische Jeugdzorg profielen. Als recruiter binnen VIGO heb je direct impact op het wervingsbeleid en de uitvoering van jouw taken. Jouw mening telt.

Locatie: onsite of hybride omgeving Arnhem
Uren: 28-36 uur
Salaris: CAO GGZ FWG 50/ 55

Binnen VIGO helpen we kwetsbare mensen. Net als jij willen zij ook grip op hun leven, meedoen in de maatschappij én zich begrepen voelen. Helpen doen we samen vanuit de business units (BU’s) Pactum Jeugdzorg, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv. Om de juiste ondersteuning te kunnen bieden ligt bij ons de uitdaging om de juiste collega’s aan te trekken én te behouden. Dit doen we gezamenlijk vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN). We zoeken mensen met lef en daadkracht. Nieuwsgierige collega’s die fouten durven maken en humor hebben zijn een toevoeging in ons team. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze uitdaging; kwetsbare mensen op eigen kracht verder helpen. Ter aanvulling op het team zijn wij op zoek naar een nieuwe recruiter binnen ons recruitment team van VIGO. Vanuit dit team ben je verantwoordelijk voor de business unit Pactum Jeugdzorg.

Wat maakt het team uniek?
Samen werken we in een unieke constructie. De overkoepelende VIGO organisatie is nieuw, een startup waar we aan het begin staan van een duurzame samenwerking binnen het VSN. De verschillende BU’s bestaan langer. Op dit moment zijn we met 6 recruiters. Teamspirit, samenwerking maar ook humor vormen de basis van de onze samenwerking. Als nieuwe collega durf je jezelf zowel kwetsbaar als vastberaden op te stellen. Je kunt altijd op jouw collega’s terugvallen. We zijn een ambitieus team en willen graag de volgende stap zetten. Binnen het team zijn we volop bezig met thema’s zoals procesverbetering, arbeidsmarktcommunicatie, ambassadeurschap en mobiliteit van onze collega’s.

De opgave waar we voor staan is breed en je komt zeker niet in een gespreid bedje terecht. We werken als team vanuit ieders individuele kracht en zijn daarom ook op zoek naar diversiteit in ons team. Hierin is jouw motivatie voor ons doorslaggevend. We zijn niet op zoek naar het schaap met vijf poten, wel naar iemand die het recruitment vak echt begrijpt. Ben jij klaar voor een leuke uitdagende baan, waar jij je volop kan ontwikkelen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat maakt deze functie uniek?

Zoals hierboven aangegeven is dit niet een standaard recruitment vacature. We hoeven jou vast niet te vertellen dat de arbeidsmarkt krap is binnen de jeugdzorgsector. Gelukkig ken jij de doelgroep. We vertrouwen op jouw kennis en ervaring. Hierdoor krijg je veel vrijheid wanneer het gaat over het benaderen van kandidaten en uitzetten van vacatures. Voor de doelgroepen die het moeilijkst te werven zijn maak jij samen met de manager van de afdeling een recruitment plan bij het uitzetten van een nieuwe vacature. Welke kanalen zet je in? Hoe schrijf je een aantrekkelijke tekst? Welke middelen kunnen jouw collega’s van communicatie inzetten om de vacature een boost te geven?

Ook schrijf je vacatures, benader je pro actief kandidaten (sourcen), schakel je met managers en teams over vacatures en sollicitanten, plan je gesprekken in, onderhoud je contacten met wervingsbureaus en sta je continue in contact met de arbeidsmarkt. Kortom een super gevarieerde recruitmentfunctie.

Daarnaast houden we ons als team bezig met strategische projecten. De projecten waar we de komende jaren mee aan de slag gaan zijn:

 • Inrichting recruitment proces en middelen
 • Inzet arbeidsmarktcommunicatie
 • Strategische personeelsplanning en pro-actief werven

Deze thema’s pakken we als team op. Hierin is jouw mening en visie belangrijk.

Wat maakt jou uniek?

Wij willen natuurlijk graag dat je succesvol bent binnen deze nieuwe functie. Daarom zien we graag dat jij beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met recruitment en kennis hebben van de doelgroep is een grote pré: je bent op de hoogte van de triggers en keuzemotieven van onze kandidaten en zet deze in bij de benadering. Hierdoor weet je de arbeidsmarkt te koppelen aan onze organisatie;
 • Je bent communicatief vaardig en je vindt het leuk om contact te onderhouden met potentiële doelgroepen op de arbeidsmarkt variërend van psychiaters tot studenten of een verpleegkundige;
 • Je kunt zelfstandig werken en bent in staat draagvlak te creëren voor jouw ideeën;
 • Tenslotte werk je gestructureerd, overzicht houden is in deze functie erg belangrijk.

 

Wat bieden we jou?

 • Keuze in een arbeidsduur van 28 tot 36 uur per week;
 • Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband,
 • Een salaris in FWG 50 of 55 (CAO GGZ) afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Werken in een organisatie die staat voor medewerkersgeluk en positieve gezondheid;
 • Een informele werksfeer, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat;
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop jij bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenopbouw, collectieve zorgverzekering, vakantiegeld, 13e maand, balansregeling, 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof, thuiswerkregeling, reiskosten en meer);
 • We verwachten flexibiliteit van jou, maar kunnen dat ook bieden. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.
Delen

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie en solliciteren

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer via onze website: https://pactum.org/werken-bij-pactum/, onder vermelding van vacaturenummer REC.2022.53

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Maurice Bongaerts via 06 54673887 of met Tim Willems 06 15547381 of stuur een mail naar sollicitatie@pactum.org.

 Het opvragen van schriftelijke referenties maken onderdeel uit van de procedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.

 • Ben je door iemand van onze organisatie getipt over deze vacature? Vul hieronder dan de naam in van deze persoon.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
  Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid en ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevoerde persoonsgegevens, zodat Pactum mijn vraag kan beantwoorden en/of contact met mij kan opnemen