Sluiten Terug

HR Adviseur VIGO

Locatie: Zetten
Uren: 32 uur
Salaris: CAO GGZ FWG 60

Bij VIGO helpen wij mensen om weer grip te krijgen op hun leven net als jij willen zij ook meedoen in de maatschappij én zich begrepen voelen. We werken vanuit de stichtingen Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh. Om de juiste ondersteuning te kunnen bieden ligt bij ons de uitdaging om de juiste collega’s aan te trekken én te behouden. Dit doen we gezamenlijk vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN). We zoeken mensen met lef en daadkracht. Nieuwsgierige collega’s die fouten durven te maken en humor hebben zijn een toevoeging in ons team. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze uitdaging; mensen op eigen kracht verder helpen.

Ter aanvulling van ons accountteam HR dienstverlening zijn we op zoek naar een:

HR Adviseur

Wat maakt het team uniek?
Als HR adviseur werk je binnen het accountteam Pactum Oost en werk je nauw samen met jouw directe collega’s Feikje, Ingrid en Janneke. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de HR dienstverlening binnen Pactum Oost. Het accountteam Pactum Oost maakt deel uit van de stafafdeling Mens en Organisatie (M&O) binnen het VIGO Service Netwerk en werkt nauw samen met de accountteams die verbonden zijn aan Pactum Zuid en Vincent van Gogh. Binnen de afdeling M&O werk je samen met de collega’s van o.a. HR Services, Leren en Ontwikkelen en Recruitment

Als HR adviseur ben je nauw betrokken bij het primaire proces binnen de jeugdzorg. We hebben hart voor wat we doen. Hierdoor vinden we elkaar op inhoud en zorgt dit voor verbinding binnen ons team. Je bent in staat je vastberaden op te stellen met de wetenschap dat je altijd op dit team kan terugvallen. Grote projecten pak je samen op waarbij het belangrijk is dat jij de kartrekkersrol vertegenwoordigt. Het team is ambitieus en wil graag de volgende stap zetten.

Wat maakt de functie uniek?
De functie is breed en biedt jou de unieke kans om strategische thema’s te combineren met het tactisch en operationeel adviseren van het management. Als HR Adviseur ben je verbonden aan één of meer van de regiomanagers en de operationeel managers. We doen het samen. Dat wil dus ook zeggen dat we elkaar helpen wanneer dat nodig is.Door de brede opzet van de afdeling M&O kun je bij de uitvoering van je werkzaamheden terugvallen op de verschillende experts die we als afdeling rijk zijn. Op dit moment zijn belangrijke pijlers van het HR-beleid: binden & boeien, leiderschapsontwikkeling, leren en ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid. Genoeg om je tanden in vast te bijten.

Pactum is een organisatie in beweging. Schakelen en verandering is voor jou geen probleem. Het is een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jouw visie op  verschillende HR vraagstukken die onze aandacht vragen.

Binnen de bestaande kaders neem je de ruimte en het vertrouwen om jouw rol als HR Adviseur eigen te maken. Middels een goede dialoog weet je uitstekend de belangen van de medewerkers en het management samen te brengen, met aandacht voor proces en relatie. Alle facetten van in-, door- en uitstroom passeren dagelijks de revue. Overstijgend werk je vanuit eigenaarschap en ondernemerszin aan beleidsstukken die zorgen voor verdere professionalisering van diverse HR thema’s en weet je HR overtuigend op de kaart te zetten met je vernieuwende ideeën en daadkracht.

Wat maakt jou uniek?
Wij willen natuurlijk graag dat je succesvol bent binnen deze nieuwe functie. Wij denken dat deze vaardigheden en achtergrond jou kunnen helpen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Human Resource Management;
 • Je ben helemaal thuis in het arbeidsrecht en sociale wetgeving;
 • Kennis van de CAO Jeugdzorg of ervaring in de zorgsector is een pre;
 • Je bent aantoonbaar deskundig op HR beleidsterreinen;
 • Goede sociale vaardigheden, teamplayer, servicegericht, accuraat, integer en analytisch vermogen;
 • Je standplaats is Zetten, maar je bent bereid om regelmatig naar andere locaties te reizen en daar te werken.

Wat bieden we jou?

 • Het betreft een functie voor 32 uur per week;
 • De functie zal worden ingeschaald conform CAO GGZ FWG 60;
 • Uiteraard krijg je een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en hebben we een reiskostenregeling;
 • Je bent primair werkzaam in Zetten, waarbij deels thuiswerken en werken op de verschillende VIGO locaties tot de mogelijkheden behoort;
 • We bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar, verlenging behoort tot de mogelijkheden;
 • Parkeren is voor jou geregeld.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
We vinden het belangrijk dat je zelf ook in balans blijft. Dit ondersteunen wij met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er valt bij ons veel te kiezen, zoals werken in deeltijd, flexibel werken en thuiswerken. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald zorgverlof, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen, studie en reiskosten. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van fiscale regelingen waaronder een fiets, fitness, cadeaubonnen, weekendje weg e.d.

Contact & Solliciteren
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Feikje Daniels, HR adviseur via telefoonnummer: 06 42 656 377. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken we jouw sollicitatie voor 04 april 2022 in te sturen via werken@vigogoep.nl.

Delen

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie en solliciteren
Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer vóór 04 april 2022 via: werken@vigogoep.nl.  

 • Ben je door iemand van onze organisatie getipt over deze vacature? Vul hieronder dan de naam in van deze persoon.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
  Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid en ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevoerde persoonsgegevens, zodat Pactum mijn vraag kan beantwoorden en/of contact met mij kan opnemen