Sluiten Terug

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Pactum er.

Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg, in één van onze huizen of behandelgroepen, zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving. www.pactum.org

Pactum zoekt een                
Inwonende beheerder zorgboerderij
Voor de residentiele zorg in Zetten

Ben jij die enthousiaste en verbindende beheerder wiens hart sneller gaat kloppen van werk dat er toe doet? Dan ben jij de beheerder zorgboerderij die wij zoeken!  Samen maken wij het verschil voor kinderen, jongeren en hun omgeving.

De beheerder zorgboerderij is 7 dagen, 24 uur per dag verantwoordelijk voor het beheren van de hele zorgboerderij. Dit houdt in, de accommodatie, de inventaris, de levende have en gedelegeerd budgetbeheer. De werkzaamheden variëren van het door ontwikkelen van specifieke activiteiten tot het begeleiden van jongeren bij de uitvoering van activiteiten op de zorgboerderij en het begeleiden van collega’s en vrijwilligers. De beheerder zorgboerderij zorgt dat de boerderij een verbindende factor is voor het hele terrein. Als beheerder zorgboerderij woon je op het terrein van Pactum, locatie Zetten.

Wie zijn wij?

Pactum biedt kinderen, jongeren en hun gezinnen in Midden- en Oost-Nederland specialistische hulp bij opgroeien en opvoeden. Pactum heeft een breed aanbod, onder andere dagbehandeling voor jonge kinderen, uiteenlopende vormen van ambulante behandeling, pleegzorg en 24 uur-behandeling. www.pactum.org

Wat vragen wij?

 • Je bent enthousiast en gedreven.
 • Je beschikt over een HBO opleiding (agrarische achtergrond).
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van dier- en veehouderij en tuinbouw.
 • Je hebt kennis van het verzorgen (en trainen) van knaagdieren, klein vee en paarden.
 • Je hebt kennis van de doelgroep van Pactum.
 • Je bent bereid te verhuizen naar de daarvoor bestemde woning op het terrein van Pactum locatie Zetten.
 • Je bent flexibel met de invulling van je contracturen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan die geen dag hetzelfde is. Een functie in een dynamische en informele werkomgeving met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers  en vrijwilligers dat staat voor kwaliteit van de jeugdzorg.

We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

 • een aanstelling voor één jaar voor 36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • salariëring conform CAO Jeugdzorg;
 • pensioenvoorziening bij PFZW;
 • goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, fietsregeling en aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
 • een woning. De overeenkomst met betrekking tot het bewonen van de boerderij, is een verlengde van de arbeidsovereenkomst.
Delen

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie of direct solliciteren

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer voor 1 september via onze website: https://pactum.org/werken-bij-pactum/, onder vermelding van vacaturenummer RES.2022.70. 

 • Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer: 088 101 57 40.
 • Voor meer informatie over de functie of samenwerking kun je contact opnemen met Fahid Alizzi 06- 81338534  of fahidalizzi@vigogroep.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.

Het opvragen van schriftelijke referenties maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 • Ben je door iemand van onze organisatie getipt over deze vacature? Vul hieronder dan de naam in van deze persoon.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
  Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid en ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevoerde persoonsgegevens, zodat Pactum mijn vraag kan beantwoorden en/of contact met mij kan opnemen