Sluiten Terug

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Stichting Pactum er.

Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg of in één van onze huizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving. www.pactum.org

Pactum zoekt een

Jeugdzorgweker A| 32 uur per week
Voor onze Locatie in Deventer

“Vind je het een uitdaging om kortdurend en intensief in een gezin te werken aan een veilige leefomgeving voor kinderen? Ben jij in staat om moeilijke situaties snel en goed te analyseren?”

 Van crisis naar stabiele situatie
Als ambulante spoedhulpmedewerker analyseer je de crisis en maak een inschatting van de veiligheid voor de jeugdige. Je biedt hulp in crisissituaties en vergroot de veiligheid van het gezin. Je verzorgt de (eerste) opvang en gaat in gesprek met ouders en de jeugdige.

Ambulante Crisis hulp
Ambulante crisishulp is een kortdurende, intensieve, activerende hulpverleningsvorm. De hulp wordt in de thuissituatie ingezet bij crisis en spoedeisende situaties in de opvoedingssituatie. De intensieve hulp duurt maximaal 4 weken. Het doel is dat de crisis dan afgewend is en het gezin zelf weer door kan.

Ons Team
We Het team bestaat uit ongeveer 10 collega’s. Er is een Gedragswetenschapper verbonden aan het team waarmee je (gezamenlijke) casuïstiek bespreekt. Ons team staat voor een open sfeer, collegiaal overleg en heeft een brede kijk op de samenleving. We gaan voor een oplossing in het eigen netwerk, zijn snel beschikbaar en flexibel inzetbaar. De mogelijkheid bestaat dat je (deels) gedetacheerd wordt bij Spoedhulp IJsselland.  In de regio IJsselland werken Ambiq, Vitree, Pactum en Trias samen aan een integraal spoedhulp-team: Spoedhulp IJsselland. Hierin worden kennis en expertise van jeugdhulp en LVB gebundeld. Ook is er nauw contact met GGZ-instellingen Karakter, Accare en Jeugd GGZ.

Het doel van Spoedhulp IJsselland is om kinderen en gezinnen snel passende hulp te bieden zodat uithuisplaatsing voorkomen kan worden. Dit doet het team door 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar te zijn.
Hoe ziet je werk eruit

Nieuwsgierig zijn wij naar jouw zorgvisie en hoe jij invulling aan deze functie wil geven? Daarnaast doen wij graag een beroep op jouw creativiteit, ervaring en expertise.

Jouw persoonlijkheid
Je bent iemand met een zelfstandige en stevige persoonlijkheid die accuraat is in rapportage en registratie. Je hebt affiniteit met de doelgroep met ernstige gedragsproblemen en van diverse culturele achtergronden. Je bent een stressbestendig, vasthoudend en relativerend persoon die gericht is op het bieden van hulpverlening. Tevens ben je in staat om te werken in een spanningsveld met meerdere partijen.

Jouw kennis en ervaring

 • Je hebt een hbo diploma (social work, MWD, SPH of pedagogiek);
 • Je bent SKJ geregistreerd of je voldoet aan de voorwaarden zodat je je direct bij jouw indiensttreding kan inschrijven;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in de (ambulante) jeugdhulpverlening;
 • Je bent in de gelegenheid om op de vrijdag te werken;
 • In je rugzak heb je kennis en inzicht in het hulpaanbod en hulpverleningsmethodieken (bijv. ASH, FF);
 • Je bent flexibel en kan als dit nodig is ook bijspringen bij andere ambulante teams.

Wat wij bieden
Omdat jij goed voor jongeren zorgt, zorgen we ook goed voor jou! Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden, we bieden je:

 • Een salaris van minimaal € 2.832,- tot maximaal € 4.255,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 10 conform de CAO-jeugdzorg per 1 januari 2020);
 • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van een jaar voor 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je uren bespreken wij zo nodig want werk en privé balans zien wij als cruciaal.

Solliciteren
Is deze rol je op het lijf geschreven dan horen wij graag van je! Maak je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV. De sollicitatiegesprekken zullen, in afstemming met elkaar, plaatsvinden op onze locatie in Deventer. Deze vacature heeft géén sluitingsdatum, zodra we de beste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.

Meer weten?
Wil je eerst nog meer weten over wat jouw functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met  Ellen Nolsen 06 – 23 90 22 83 (Medewerker van het ASH team van Pactum.)

Het opvragen van schriftelijke referenties maken onderdeel uit van de procedure.
Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen

Delen

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie en solliciteren
Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer via onze website: https://pactum.org/werken-bij-pactum/, onder vermelding van vacaturenummer. De vacature sluit zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

 • Ben je door iemand van onze organisatie getipt over deze vacature? Vul hieronder dan de naam in van deze persoon.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
  Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid en ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevoerde persoonsgegevens, zodat Pactum mijn vraag kan beantwoorden en/of contact met mij kan opnemen