Sluiten Terug

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Stichting Pactum er.

Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg of in één van onze huizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving. www.pactum.org

Pactum zoekt een

Multi Systeem Therapie – Supervisor|28-32 uur per week
Per juli/augustus 2022 – standplaats Arnhem

Hier ga je werken
MST (Multi Systeem Therapie) is een intensieve gezinsbehandelingsprogramma volgens een bewezen effectieve en breed erkende behandelmethodiek. De behandeling richt zich op jongeren (in de leeftijd van 10-19 jaar) met ernstig antisociaal gedrag, en hun ouders en wordt geboden in de natuurlijke omgeving van de jongere. MST heeft tot doel uithuisplaatsing te voorkomen, verbetering van het pro-sociale gedrag van de jongere en vermindering van (het risico op) delict gedrag. De behandeling is integraal en richt zich op alle risicofactoren in de diverse systemen waarvan de jongere deel uit maakt: gezin, familie, buurt, school, vrienden. Kenmerkend voor MST is het sterke kwaliteitssysteem. (zie ook: www.multisysteemtherapie.nl en www.mstservices.com ).

Binnen Pactum zijn er twee teams, die onlangs in hernieuwde samenstelling, MST binnen de organisatie vormgeven. De teams werken nauw met elkaar samen, waarbij regiokantoor Arnhem als uitvalsbasis fungeert. Voor het team waarbij de aangemelde jongeren voornamelijk woonachtig zijn in het noorden/oosten van de provincie Gelderland, zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat.

Hoe ziet je werk er uit
Als MST supervisor heb je de klinische verantwoordelijkheid over de therapeuten van het team. Je ondersteunt de therapeuten om zo modeltrouw mogelijk te werken en zich te ontwikkelen in de uitvoering van hun functie door middel van het geven, dan wel faciliteren van intervisie en individuele en groepssupervisie. Dat doe je binnen MST samen en waar nodig ook samen in het gezin. Je biedt coaching in de verdieping van therapeutische vaardigheden van de therapeuten, waarvan een ieder een caseload heeft van 4-5 gezinnen.

Daarnaast zorg je als supervisor voor de screening en aanmeldingen van nieuwe jongeren, beheer je de wachtlijst, heb je veel contact met verwijzers en zorg je er voor dat (de resultaten van) MST bekendheid (blijft) genieten in de regio Gelderland door bijvoorbeeld voorlichting te geven en samenwerkingen te initiëren / evalueren. Dit alles doe je samen met je collega supervisor en in afstemming met jouw operationeel manager (programmamanager).

Wie ben jij
Als MST supervisor beschik je over leidinggevende capaciteiten, houdt je het hoofd koel bij crisissituaties en weet je hoe hierin te interveniëren. We zoeken iemand met een goed analytisch vermogen en sterke interpersoonlijke vaardigheden, die een brug weet te slaan tussen MST en professionals van andere disciplines (intern) en organisaties.

Daarnaast:

 • Heb je een WO opleiding gevolgd (bijv. MSc Psychologie of Pedagogiek) óf  een Post MSc opleiding (bijv. tot GZ of OG)
 • Of een HBO-opleiding met relevante VO (bijv.  systeemtherapie of CGT) en ervaring op het gebied van gedragsmatige/systemische hulpverlening;
 • Heb je oog voor onderzoeksvraagstukken van wetenschappelijke aard en heb je inzicht in methoden en technieken van wetenschappelijk ondersteuning.
 • Beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.
 • Heb je de bereidheid om flexibel te werken ook buiten kantoortijden;
 • Heb je de training MST gevolgd of ben je bereid deze te volgen;
 • Beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke Nederlandse én Engels uitdrukkingsvaardigheden (t.b.v. het schrijven van Engelstalige verslaglegging en Engelstalige consultaties en/of trainingen);
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Ben je SKJ of BIG geregistreerd, conform je beroepsgroep

Wat bieden wij
Bij Stichting Pactum kom je te werken in een interessante werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

 • een contract voor 28 tot 32 uur per week voor een jaar met uitzicht op verlenging;
 • salariëring in schaal 12 CAO Jeugdzorg;
 • pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Je krijgt bij aanvang een 5 daagse oriëntatie training MST opleiding (SKJ geaccrediteerd) bij MST Nederland, Nederlandstalig en/of Engelstalig. Aangevuld met een MST supervisor opleiding, bestaande uit een 2-daagse opleiding en een intensieve individuele opleiding.
 • Jaarlijks 4x bijscholing in het MST model vanuit MST Nederland.
 • aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een fietsplan.

Meer informatie en solliciteren
Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer via onze website: https://pactum.org/werken-bij-pactum/, onder vermelding van vacaturenummer. De vacature sluit zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 á 3 gesprekken met MST supervisor, MST therapeuten en MST programma manager.
 • Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer: 088 101 57 40.
 • Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: MST supervisor Monique Pastoors, telefoonnummer 06-45584232 of M.Pastoors@pactum.org

Het opvragen van schriftelijke referenties maken onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.

 

Delen

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie en solliciteren
Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer via onze website: https://pactum.org/werken-bij-pactum/, onder vermelding van vacaturenummer. De vacature sluit zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

 • Ben je door iemand van onze organisatie getipt over deze vacature? Vul hieronder dan de naam in van deze persoon.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
  Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid en ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevoerde persoonsgegevens, zodat Pactum mijn vraag kan beantwoorden en/of contact met mij kan opnemen