Sluiten Terug

Pactum zoekt een

Operationeel Manager
30 tot 36 uur per week

regio Deventer

 

Het betreft een mooie, operationele rol, stevig gepositioneerd onder een regiomanager. Er is sprake van duaal leiderschap waarbij de inhoudelijk deskundigen verantwoordelijk zijn voor het behandelplan van de jongeren. Jouw focus ligt op leiding geven aan Ambulante teams, Dagbehandeling en verschillende Huiskamers met Naast de ontwikkeling van de teams ben je ook verantwoordelijk voor de bedrijfsvoeringaspecten.

Hier ga je werken

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Stichting Pactum er. Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg of in één van onze huizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving. www.pactum.org

Hoe ziet je werk er uit

Als Operationeel Manager ondersteun je verschillende teams om optimaal te functioneren en zo de beste zorg te leveren aan kinderen en gezinnen. Je bent betrokken bij verschillende teams en verschillende manieren van jeugdhulpverlening. Deze diversiteit maakt het een mooie en uitdagende baan. Zo ben je betrokken bij ambulante teams (spoedzorg, IAG, hulp bij scheiding), dagbehandeling teams, verschillende huiskamers en jeugdzorg in de school.

In je functie als Operationeel Manager houdt je toezicht op het functioneren en de ontwikkeling van jouw medewerkers. Dit gebeurt door bijvoorbeeld door regelmatig werkoverleg en jaarlijkse functioneringsgesprekken. In deze gesprekken is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker, de kwaliteit van werken en eventuele knelpunten hierin. Je durft jouw medewerkers aan te spreken als dit nodig is, maar bent vooral in staat om hen ondersteuning te bieden en te faciliteren. Je vertaalt het afdelingsbeleid in een teamjaarplan, inclusief resultaten en werkzaamheden voor je team en rapporteert periodiek aan de regiomanager. Je houdt toezicht op verschillende KPI(s) zoals productie en rapportagetermijnen en ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatst geldende methodiek en de richtlijnen van de Jeugdwet. Je hebt hierin aandacht voor de medewerker en wat deze nodig heeft.

Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het werkveld. Naast de samenwerking binnen de organisatie ben je sensitief en in staat tot een goede samenwerking met diverse ketenpartners, zoals de sociale wijkteams en andere zorgaanbieders in de regio. Daarnaast ben je aanwezig bij overlegmomenten met het hoger management en weet je daarin het belang van de organisatie goed te vertegenwoordigen.

Dit ben jij

 • Je bent een enthousiaste, communicatief vaardige manager, die gedreven is om medewerkers optimaal te faciliteren zodat zij kwaliteit kunnen leveren voor de kinderen en jongeren waar wij voor werken.
 • Je beschikt over verbindende kwaliteiten met samenwerkingspartners in de regio en gemeenten.
 • Je beschikt over een HBO opleiding.
 • Je hebt ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team jeugdzorgwerkers.
 • Je hebt een relevante managementopleiding afgerond, of bent bereid deze te volgen
 • Je kunt goed omgaan met verschillende (tegengestelde) belangen en op een constructieve wijze tot een oplossing komen.
 • Je bent bereid om bereikbaarheidsdienst buiten kantoortijden te draaien.

Wat bieden wij

Wij bieden je een baan die geen dag hetzelfde is. Een functie in een dynamische en informele werkomgeving met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers dat staat voor kwaliteit van de jeugdzorg.

Bij Stichting Pactum kom je te werken in een interessante werkomgeving met een informele en collegiale sfeer en een team dat voor de doelgroep staat. We bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

 • een contract voor 30 tot 36 uur per week;
 • salariëring in schaal 11 CAO Jeugdzorg;
 • pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een fietsplan.

 

Delen

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie en solliciteren 

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Dan maken wij graag kennis met je. Solliciteer vóór 7 augustus 2022 onze website: https://pactum.org/werken-bij-pactum/, onder vermelding van vacaturenummer OM.2022.67

 • Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer: 088 101 57 40.
 • Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alina de Lange (regiomanager) op 06-222-44928

Het opvragen van schriftelijke referenties maken onderdeel uit van de procedure.

 • Ben je door iemand van onze organisatie getipt over deze vacature? Vul hieronder dan de naam in van deze persoon.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
 • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
  Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid en ga akkoord met het gebruik van de door mij ingevoerde persoonsgegevens, zodat Pactum mijn vraag kan beantwoorden en/of contact met mij kan opnemen