Sluiten Terug
Home / Werken bij Pactum

Werk dat ertoe doet!

Bij Pactum werken zo’n 400 professionele en betrokken hulpverleners, waaronder pedagogisch medewerkers, gezinshulpverleners, pleegzorgbegeleiders en gedragswetenschappers. We zoeken regelmatig gemotiveerde collega’s die bij ons aan de slag willen. Professionals die met passie hun vak uitoefenen en die echt iets willen betekenen voor ouders en jeugdigen. Ook wanneer je een stage- of onderzoeksplek zoekt ben je van harte welkom.

Bekijk hieronder onze vacatures, stageplekken of lees aan wie je een open sollicitatie voor een stage- of onderzoeksplek kunt sturen.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over het werken bij Pactum? Neem dan contact op met de afdeling Pactum HR, telefoon (088) 199 12 99.

Vacatures Pactum

 • Jeugdzorgwerker C/D l Okkenbroek l 30 uur p/w

  Jeugdzorgwerker C/D l Okkenbroek l 30 uur p/w

  Ben jij een enthousiaste jeugdzorgwerker die van een uitdaging houdt? Wij zoeken voor het Leerhuis in Okkenbroek een jeugdzorgwerker C of D voor 30 uur per week.

   Meer weten

 • Stagiaire Jeugdzorgwerker | Arnhem | 32 uur

  Stagiaire Jeugdzorgwerker | Arnhem | 32 uur

  Ben jij die leergierige stagiair jeugdzorgwerker? Wij zoeken voor het Passend Verblijf in Arnhem een Stagiaire Jeugdzorgwerker voor 32 uur per week.

   Meer weten

 • Multi Systeem Therapie - therapeut | 36 uur

  Multi Systeem Therapie - therapeut | 36 uur

  Wij zoeken een enthousiaste, ondernemende collega:


   Meer weten

 • Gedragswetenschapper A / GZ-psycholoog | Deventer of Arnhem | 24 uur

  Gedragswetenschapper A / GZ-psycholoog | Deventer of Arnhem | 24 uur

  Wij zoeken een vakbekwame collega GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist in de functie van gedragswetenschapper A (24 uur per week)

   Meer weten

Interesse in een baan of stage bij onze dochterstichting?

Ga naar Werken bij OG Heldring

Open sollicitatie voor een stage- of onderzoeksplek

Studenten zijn van harte welkom om bij Pactum stage te lopen of onderzoek te doen. We hebben hiervoor een beperkt aantal plekken beschikbaar. Heb je interesse in een stage- of onderzoeksplek? Stuur dan een mail met jouw motivatie en Curriculum Vitae naar Pactum.

Naar wie stuur je een mail?

Ben je:

Jouw open sollicitatie ontvangen we graag op het juiste mailadres. Op die manier kunnen we je verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen. 

 

 

"De sfeer thuis is een stuk prettiger"

Bram was bijna 3 jaar toen zijn ouders bij de huisarts en het consultatiebureau aan de bel trokken. Bram was erg druk, agressief en luisterde slecht. Zijn ouders, Marie-José en Peter, werden doorverwezen naar Pactum. “Het is best spannend als iemand die je niet kent bij je thuis komt om je te helpen. Je hebt toch het gevoel dat je het zelf niet goed doet. Maar al na het eerste gesprek hadden we veel vertrouwen in de hulpverlener van Pactum. We hebben geleerd hoe we weer positief met Bram om kunnen gaan. Dat geeft Bram veel zelfvertrouwen en wij hebben weer grip op hem. De sfeer in huis is nu een stuk prettiger.”

"Het lukte me om weer te gaan studeren"

Jessica (21): “Ik heb best wat nare jaren achter de rug en voelde me erg onzeker. Het lukte me gelukkig wel om mijn verslaving te overwinnen. Maar zonder opleiding en werk zag ik de toekomst somber in. Met hulp van Pactum lukte het me om weer te gaan studeren. Voor mijn psychische problemen verwezen ze me door naar een GGZ-instelling waar ik nu wekelijkse gesprekken heb. Mijn doelen zijn behaald. Ik ben erg blij en vooral trots op mezelf!”

Op de hoogte blijven?

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Pactum. Deze nieuwsbrief komt eens per kwartaal uit.
 • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.